Uitgeverij

Mediatief maakt sinds 2007 diverse online magazines waarmee diverse doelgroepen op de meest effectieve manier worden bereikt.

Onze bijdrage aan internet ontstaat vanuit een informatie- of communicatiebehoefte. Dat kan bestaan uit een een goede (mobiele) website of app die erop zijn gericht om de bezoeker zo snel mogelijk informatie te laten vinden.

De online magazines die wij maken zijn van een andere aard: zonder specifiek doel neem je de tijd om onze magazines te lezen en laat je de informatie ‘tot je komen’. De leesintensiteit van onze magazines is daardoor veel hoger dan bij andere online uitingen.

Maar de tijd die de lezer heeft blijkt in de praktijk echter beperkt. Dus zijn we kritisch en publiceren uitsluitend content waarover is nagedacht. Onze magazines zijn niet gebonden aan oplage of verschijningsdata. Nee, wij publiceren dagelijks het actuele nieuws waar onze lezers bij betrokken zijn.

Onze HTML-magazines zijn met dezelfde technieken als ‘normale’ websites gemaakt. Ze zijn volledig responsive zodat ze op alle platforms zijn te lezen, zonder gebruik te maken van externe software. Ze kunnen op vrijwel alle apparaten makkelijk worden gelezen en zijn daardoor goed vindbaar.

Meestal bieden wij onze magazines gratis aan de lezer. Hierdoor is onze doelgroep veel groter dan bij bv print. En natuurlijk belasten wij het milieu veel minder, we gebruiken immers geen dode bomen om onze boodschap uit te dragen.

Wil je zelf ook een (bedrijfs)magazine publiceren op basis van onze kennis en kunde, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.