Webdesign

Mediatief bouwt reeds vanaf 1993, sinds de grote doorbraak van het huidige internet, websites in diverse programmeertalen. Wij zijn natuurlijk altijd met onze tijd meegegaan en maken nu bij voorkeur gebruik van de bestaande CMS platforms zoals WordPress of Woocommerce.

Deze platforms worden immers door een grote community ondersteunt en automatisch geüpdate. Hierdoor zijn deze websites voorzien van goede beveiligingen en de meest actuele mogelijkheden en koppelingen. Hiermee is de garantie dat uw website blijft functioneren en meegaat in de tijd een stuk groter.

Uw website is de etalage van uw onderneming

Bij Mediatief streven wij er naar om een websites zo te laten functioneren dat deze ook zijn doel op langere termijn treft en makkelijk is aan te passen.

Een goede website begint daarom bij Mediatief met:

  • Het juiste plan
  • De juiste URL
  • De juiste teksten en fotografie
  • De juiste software en hosting
  • De juiste marketingtechnieken om uw website te promoten

Hoe werkt Mediatief
Zoekend op het Internet vindt u waarschijnlijk een heleboel informatie. Er gaan de wildste verhalen en aanbiedingen rond. Van zelf heel eenvoudig en goedkoop bouwen tot de meest uitgebreide technische mogelijkheden en contracten waar u soms jaren aan vast zit.

Mediatief kiest voor een meer persoonlijke benadering. Voor uw boekhouder gaat u naar uw boekhouder en voor uw website komt u naar ons. Wij zetten de website voor u op waarna u er voor kiest om deze zelf bij te houden of dat toch liever aan ons overlaat. En natuurlijk is er ook een combinatie mogelijk. Veel van onze klanten vragen ons vaak om even iets te wijzigen aan de website, dat is allemaal mogelijk.

Mediatief werkt niet met abonnementen of contracten maar met een standaard uurtarief. Alles wat wij creëren is en blijft uw bezit waardoor u niet geconfronteerd bent met terugkerende kosten en gezeur over rechten.

Wil u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onderstaand ziet u de recente projecten of projecten waar wij op dit moment aan werken: