Webdesign

Mediatief bouwt reeds vanaf 1993 websites en webshops in diverse programmeertalen. Wij zijn altijd met onze tijd meegegaan en maken tegenwoordig bij voorkeur gebruik van de bestaande CMS platforms.

Deze platforms worden immers door een grote community’s ondersteunt en automatisch geüpdate. Hierdoor zijn onze websites voorzien van goede beveiligingen en de meest actuele mogelijkheden en koppelingen.

Uw website is de etalage van uw onderneming

Bij Mediatief streven wij er naar om een websites zo te laten functioneren dat ze ook op langere termijn doel treffen en makkelijk zijn aan te passen.

Een website fungeert als een etalage van uw bedrijf en is veel meer dan alleen een online visitekaartje. Het is een krachtig instrument dat uw bedrijf de mogelijkheid biedt om een blijvende indruk te maken en potentiële klanten te betrekken. Net zoals een aantrekkelijke etalage in een fysieke winkel mensen aantrekt kan een goed ontworpen website bezoekers aantrekken en hen verleiden om meer te ontdekken over wat uw bedrijf te bieden heeft.

Kortom, uw website is de digitale etalage van uw bedrijf en het speelt een cruciale rol in het aantrekken van klanten, het opbouwen van relaties en het laten groeien van uw onderneming. Het is een investering die zichzelf terugverdient door de mogelijkheden die het biedt om uw bedrijf te presenteren aan de wereld. Het is dan ook essentieel om te zorgen voor een aantrekkelijke, informatieve en goed onderhouden online aanwezigheid.

Een goede website begint daarom bij Mediatief met:

  • Het juiste plan
  • De juiste URL
  • De juiste teksten en fotografie
  • De juiste software en hosting
  • De juiste marketingtechnieken om uw website te promoten

Hoe werkt Mediatief

Zoekend op het Internet vindt u waarschijnlijk een heleboel informatie. Er gaan de wildste verhalen en aanbiedingen rond. Van zelf heel eenvoudig bouwen via AI tot gratis bouwen via sjablonen die u alleen nog maar hoeft in te vullen. Maar in de praktijk blijkt dat vaak toch behoorlijk tegen te vallen. En als u de kleine lettertjes goed leest blijkt vaak dat u er soms jaren aan vast zit of dat het technisch helemaal niet zo goed in elkaar blijkt te zitten als u ook maar één letter wilt veranderen.

Mediatief kiest daarom voor een meer persoonlijke benadering. Voor uw boekhouder gaat u naar uw boekhouder en voor uw website komt u naar ons. Wij werken niet met abonnementen of contracten maar met een standaard uurtarief. Ook registreren wij desgewenst uw domeinnaam en hosting op uw eigen naam. Hierdoor houdt u alles in eigen hand en is flexibiliteit verzekerd.

Alles wat wij creëren is en blijft uw bezit waardoor u later niet geconfronteerd bent met terugkerende kosten en gezeur over rechten en contracten.

Wil u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.