Webdesign

Mediatief bouwt reeds vanaf 1993 websites en webshops in diverse programmeertalen. Wij zijn altijd met onze tijd meegegaan en maken tegenwoordig bij voorkeur gebruik van de bestaande CMS platforms.

Deze platforms worden door grote community’s ondersteunt en automatisch geüpdate. Hierdoor zijn onze websites voorzien van goede beveiligingen, de meest actuele mogelijkheden en koppelingen.

Uw website is de etalage van uw onderneming

Bij Mediatief streven wij er naar om een websites zo te laten functioneren dat ze ook op langere termijn doel treffen en makkelijk zijn aan te passen.

Een website fungeert als een etalage van uw onderneming en is veel meer dan alleen een online visitekaartje. Het is een krachtig instrument wat uw onderneming de mogelijkheid biedt om een blijvende indruk te maken en potentiële klanten te trekken. Net zoals een aantrekkelijke etalage in een fysieke winkel mensen aantrekt kan een goed ontworpen website bezoekers aantrekken en hen verleiden om meer te ontdekken over uw onderneming.

Kortom, uw website is de digitale etalage van uw onderneming en het speelt een cruciale rol in het aantrekken van klanten, het opbouwen van relaties en het laten groeien van uw onderneming.

Het is een investering die zichzelf terugverdient door de mogelijkheden die het biedt om uw onderneming te presenteren aan de wereld. Het is dan ook essentieel om te zorgen voor een aantrekkelijke, informatieve en goed onderhouden online aanwezigheid.

Een goede website begint bij:

  • Het juiste plan
  • De juiste URL
  • De juiste teksten en fotografie
  • De juiste software en hosting
  • De juiste marketingtechnieken om uw website te promoten

Zoekend op het Internet vindt u waarschijnlijk veel informatie over het bouwen van een website. Er gaan de wildste verhalen en aanbiedingen rond. Van zelf heel eenvoudig bouwen via AI tot gratis bouwen via sjablonen die u alleen nog maar hoeft in te vullen. Maar in de praktijk blijkt dat vaak behoorlijk tegen te vallen. En als u later de kleine lettertjes goed leest blijkt ook vaak dat u soms jaren vast zit aan contracten.

Voor uw boekhouding gaat u naar uw boekhouder en voor uw website komt u naar ons.

Wij werken niet met abonnementen of contracten maar met een standaard uurtarief. Hierdoor houdt u alles in eigen hand en is flexibiliteit verzekerd.

Alles wat wij creëren is en blijft uw bezit waardoor u later niet geconfronteerd bent met terugkerende kosten en gezeur over rechten en contracten.

Wil u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.